Disclaimer

Prospectations.nl kan overigens niet verantwoordelijk worden gehouden voor het plaatsen van auteursrechtelijk beschermd materiaal door bezoekers aan deze website. Prospectations betracht uiterste zorgvuldigheid bij het vervaardigen, samenstellen en verspreiden van informatie, maar kan op geen enkele wijze instaan voor de juistheid of volledigheid hiervan. Prospectations aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. Prospectations.nl bevat links naar andere sites. Prospectations is niet aansprakelijk voor de privacy praktijken noch de inhoud van deze sites.

Afbeeldingen & Fotografie

De afbeeldingen op prospectations.nl zijn onder meer afkomstig van eigen fotomateriaal gemaakt en met toestemming geplaatst door Elleske Fotografie en Corne Hannink Fotografie & Mark Arends Fotografie, en free publicity foto’s afkomstig van de website: www.pexels.com. 

 

Elleske Fotografie
Veldhovenring 98
5041 BE Tilburg
Corne Hannink Fotografie
Kraaivenstraat 36-04
5048 AB Tilburg
Mark Arends
Ruysdaelbaan 7
5642 JJ Eindhoven

E: info@elleske.nl E: info@cornehannink.nl E: mark@markarends.com
elleske.nl cornehannink.nl markarends.com

Teksten & Website vervaardiging
Website is vervaardigd door Unique Design B.V. Het is niet toegestaan om de teksten van Prospectations.nl over te nemen en/of in te zetten voor commerciële doeleinden. Wilt u hier toch gebruik van maken, dan dient u eerst contact op te nemen met de eigenaar van Prospectations, te weten: Dhr. Pascal van Buuren, bereikbaar op e-mail adres: pascal@prospectations.nl of gsm nummer: 06-15360767.

Unique Design B.V.
Kapitein Rondairestraat 8 – 1
5015BC Tilburg

E: info@unique-design.nl
unique-design.nl

 

Disclaimer is opgesteld 29-07-2019. Alle rechten voorbehouden.