Partners

BNI DaVinci Breda
BNI® is gestart in 1985 en is een beproefde zakelijke netwerkorganisatie. Wekelijks komen er wereldwijd duizenden mensen samen, leden ontmoeten andere vertrouwde ondernemers om langdurige relaties op te bouwen en elkaar kwalitatief goede aanbevelingen te geven. Een lidmaatschap van BNI® geeft je onder andere toegang tot verschillende zakelijke trainingen en de mogelijkheid om te netwerken en zaken te doen met honderdduizenden leden wereldwijd.

Bij BNI bundelen lokale zakenmensen hun krachten en komen wekelijks bijeen. Ons krachtige plaatselijke netwerk fungeert dan als je verkoopteam, prijst je diensten aan bij hun relaties en zorgt ervoor dat je omzet sterk kan groeien. Eenvoudig, maar bijzonder effectief.

Lianne de Vos:
E-mail: lianne@bni-zuidwest.nl
leden: 
http://bni-zuidwest.nl/zuid-west-bni-da-vinci-(breda)/nl/leden?chapterName=8131&regionIds=8130$isChapterwebsite

Telefoon: 06-2379974

 

Businessclub Eerst Eten
Voor alle ondernemers uit Oosterhout, Breda, Etten-Leur en de aangrenzende plaatsen is dit dé club waar je bij wilt horen.

“Eerst eten!” is een welbekende uitspraak in deze regio. Een beter uitgangspunt voor onze businessclub is dan ook niet denkbaar. Wij organiseren maandelijks een laagdrempelige netwerkbijeenkomst waar naast het prikken van een vorkje netwerken centraal staat.

Informeel netwerken, nieuws uitwisselen, contacten uitbouwen en verder versterken. De bijeenkomsten vinden plaats op aansprekende locaties, maar ook netwerkavonden bij vooraanstaande bedrijven staan op de agenda. Kom het een keer ervaren.

E-mail: info@eersteten.club 
https://www.eersteten.club/

 

The National Network Company (voorheen CROVV)

Kwaliteit, Service & Resultaat dat is waar wij voor staan met de National Networking Company.

Wij kijken met een helicopterview over ons totale netwerk en creëren dagelijks hoogwaardige aanbevelingen en verbindingen voor onze leden.
Wij geloven in effectief netwerken middels ons videoplatform en garanderen onze leden minimaal hun jaarcontributie aan inkomsten terug. Mocht deze niet worden behaald, dan betalen wij deze terug.  

https://nationalnetworking.co/
telefoonnummer: 06-52378421 
E-mail: t.vandeven@crovv.com 

    

DATA-Collectief De grootste en meest actuele bedrijfsdatabase van Nederland. Iedereen is op zoek naar nieuwe klanten. Continue actualisatie van uw bedrijfs- en contactpersoongegevens wordt gerealiseerd door informatie vanuit de Kamer van Koophandel, het Faillissementsregister en 15.000 deelnemende bedrijven. In het DATA-collectief zijn 3,2 miljoen bedrijven, stichtingen en verenigingen met 3,6 miljoen bijbehorende contactpersonen opgenomen. Continu screent DATA-collectief de gegevens op actualiteit en werkt ze bij.

Telefoon: 0800-2028 E-mail: info@datacollectief.nl https://www.datacollectief.nl/

MKB Rotterdam Rijnmond
Graag samen met u onder het motto: Geen woorden maar Zaken!

MKB Rotterdam Rijnmond zet zich actief in voor een beter ondernemersklimaat in de regio. Wij werken aan een regio waar u goede zaken kunt doen. Daarom behartigen wij uw belang, concreet en oplossingsgericht. Zoals het ondernemers betaamt. Graag samen met u onder het motto: Geen woorden maar Zaken!

Wij doen er alles aan om ondernemen makkelijker te maken. Denk aan minder regelgeving, snelle vergunningverlening, eerlijke kansen bij aanbesteding, goede bereikbaarheid, enz. MKB oefent invloed uit op de landelijke, regionale en lokale overheid. Dankzij uw aanmelding kunnen wij dit werk ook in uw regio voortzetten.

Wat mag u van ons verwachten: Belangenbehartiging, informatie, ledenvoordeel en netwerken! Wij organiseren jaarlijks tientallen netwerkbijeenkomsten en workshops; laagdrempelig en met een hoge “gun- én funfactor”. Via onze website en nieuwsbrieven bent u altijd op de hoogte van het laatste ondernemersnieuws en interessante evenementen. Het regionale lidmaatschap kost slechts 349,00 euro per kalenderjaar (vrij van BTW) en is fiscaal aftrekbaar.

Telefoon: 010-2620375
E-mail: info@mkb-rotterdam.nl 
Url: https://mkb-rotterdam.nl/contact/

 

Netwerk Brabant
Sinds 2002 biedt Netwerk Brabant een platform voor ondernemend Brabant. Met nieuwsgierigheid als brandstof verbinden we ondernemers met elkaar, met overheden en met onderwijsinstellingen. We zijn tomeloos nieuwsgierig, breiden ons eigen netwerk graag uit en zien een mooie uitdaging in het vertellen van ondernemersverhalen in pixels en in print. Met onze activiteiten zorgen we voor relevante leads en bieden we inspiratie en ondersteuning. We organiseren 3 keer in de maand op maandagavonden een 3 gangen diner in de regio Breda -Tilburg – Eindhoven.


https://netwerkbrabant.nl/ 
Telefoonnummer: 085-0434883 | 06-50987894
E-mail: erik@netwerkbrabant.nl

Regio Business
Regio Business is een professionele netwerkorganisatie die zich richt op actieve ondernemers, managers en bestuurders van bedrijven, overheid en kennisinstellingen in Oost-, Midden-en West-Brabant. Regio Business helpt je dit doel te bereiken met het 3D Business concept; offline met drie regionale zakenmagazines, face-2-face via BOB Events en online met het Business platform. Bij Regio Business kun je gebruik maken van een jaarprogramma met diverse zakelijke bijeenkomsten. Nog geen lid? Kom gerust eens kennismaken op een van onze BOB events.

https://www.regio-business.nl/
Telefoonnummer: 013-4631446
E-mail: info@regio-business.nl